Anne Göğsünden Taze Süt

Anne Göğsünden Taze Süt: Süt Saklama Şişesi | Nuk

Emzirmek, anne ve bebek için en güvenilir yakınlaşmadır. Ancak hayatımızda anlık gelişebilecek durumlardan dolayı anne emzirme görevini yerine getiremeyebiliyor. Bu durumda anne göğsünü sağarak süt saklama şişesinden destek alabilir.

Göğüs pompalarından yardım alarak bebek bakım için bebeğinizi anne sütü ile sağlıklı olarak besler, aynı zamanda sonraki öğünler için de, süt saklama şişesinde sütünüzü sağlıklı ve uzun ömürlü olarak muhafaza edebilir, bebeğinizin beslenmesi için biberon ile destek verebilirsiniz. Her ne kadar anne memesinin yerini alamasa da, bebeğinizin anne sütü alması psikolojinizi rahatlatacaktır. Süt saklama şişesi anne sütünün sağlıklı koşullarda, sterilir olarak saklanması için üretilmiştir. Belirli biberon, emzik ve göğüs pompalarıyla uyumludur. Buzdolabında soğutup, dondurabilirsiniz. 6 ay süre ile dondurucunuz da muhafaza edebilir, etiket bölümüne sütünüzü sağdığınız tarihi not ederek, gün takibi yapmakta güçlük çekmezsiniz. Süt saklama şişesini sürekli kullanabileceğiniz için temizlenebilir ve kaynatılabilir özelliktedir.

Çalışan ya da göğsünden emziremeyen annelerimiz sağdığınız sütünüzü sut-saklama-sisesi ile yanınızda kolayca taşıyarak bebeğinizi her daim anne sütü ile besleyebilirsiniz.

Etiketler: anne sütü
Mayıs 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
importScripts('https://sw.revotas.com/trc/api/service-worker.js');
Çerez Kullanımı

Sitemizi ziyaret ederek, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullandığımız çerezlere izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız