Anne Teni Gibi

Anne Teni Gibi: Silikon Göğüs Koruyucu

Meme uçları küçük ya da içeri çekik ise ve bu nedenle bebek emmekte güçlük çekiyorsa silikon göğüs koruyucuları kullanabilirsiniz.

 

Anne ve bebek arasındaki en güçlü bağ memedir. Bu sebeple anne için emzirmenin önemi çok büyüktür. Meme uçlarınız çok hassaslaşmış, yara olmuş ya da çatlamış olabilir. Her anne için memeden emzirmek ne kadar doğal olsa da, bazı anlar emzirmek dayanılamaz ağrılara neden olabilir. Silikon göğüs koruyucu ile bebeğinizi emzirmek işkenceye dönüşmeyecek, 3 deliği sayesinde süt akışında sorun olmayacağı için bebeğinizi sağlıklı bir şekilde keyifle karnını doyurabileceksiniz. Silikon göğüs koruyucu'dan aldığınız destek ile hem bebeğiniz ile aranızdaki bağ daha da kuvvetlenecek hem de emzirme döneminiz yerini gülümseten tatlı bir tecrübeye bırakacaktır.

 

silikon-gogus-koruyucu yanında verilen, saklama kutusu ile çantanızda steril bir şekilde taşıyabilir aynı zamanda emzik kutusu olarak da kullanabilirsiniz. Sevgili anne ve anne adaylarımız bol stresli ve gergin geçecek bu dönemde tek sloganınız, önce siz önce bebeğinizin sağlığı ve mutluluğu olsun.

Etiketler: silikon göğüs koruyucu
Mayıs 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
importScripts('https://sw.revotas.com/trc/api/service-worker.js');
Çerez Kullanımı

Sitemizi ziyaret ederek, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullandığımız çerezlere izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız