Anne Göğsünden Gelen Mutluluk

Anne Göğsünden Gelen Mutluluk

Biberondan beslenen bebekli anneler için bazen mutfak tam bir kâbus dönemi olabilir. Maalesef ki; bebeklerin sabır ile araları hiç iyi değildir, bir de karınları açsa evdeki küçük kıyamet başlamış demektir. Önceden sağıp sakladığınız sütünüzü ya da soğumuş ek gıdalarınızı biberon ısıtıcı ile hızlı bir şekilde ısıtarak, karnı acıkan bebeğinizi hemen beslemeye başlayabilirsiniz.

 

Bebeğinizi beslediğinizde, onu emziriyor gibi size doğru tutun, gülümseyin, ona laf atın. Bebeğinizi asla biberonla yalnız bırakmayın, yalnız kaldığında daha fazla doyuma ulaşmak isterken boğulma tehlikesi ile karşı karşıya kalabilir. Beslenme düzeni için en başından ona şans verin. Bırakalım beslenme süresini bebeklerimiz ayarlasın, ara ara sağa sola bakınır, biberonla ya da sizinle oynar. Bu şekilde bir beslenme 30 dakika sürebilir. Ne kadar beslenmek istediğini kendisi belirlesin. Beslenme sırasında biberonda süt, mama vb… ek gıdalar kalabilir. Olsun, dolapta saklayın bebeğiniz acıkınca biberon ısıtıcı mamayı, sütü hızlı bir şekilde su buharını kullanarak istenilen sıcaklığa getirir. Elektroniğin tavan yaptığı çağımızda biberon ısıtıcı işinizi görürken, siz arkanıza yaslanın ve bekleyin.

 

Tabi ki de annelerimiz yalnız değiller biberon ısıtıcı kullanım şeklini eşiniz ve diğer ebeveynleriniz ile paylaşarak onlara da tatlı sorumluluklar yükleyebilirsiniz. Böylece bebeğiniz mırıldanmaya başlarken siz bebeğinizle ilgilenirsiniz, evin diğer üyeleri de biberondaki gıdayı ısıtır. Uzun yolculuklarda son derece kullanışlıdır. Aracınızın çakmak girişiyle biberonunuzu güvenli bir şekilde ısıtabilirsiniz. Böylece acıkan bebeğiniz için stressiz bir tatil geçirebilirsiniz.

Etiketler: biberon ısıtıcı
Mayıs 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
importScripts('https://sw.revotas.com/trc/api/service-worker.js');
Çerez Kullanımı

Sitemizi ziyaret ederek, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullandığımız çerezlere izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız