Bebeğiniz Anne Sütüyle Doysun

Bebeğiniz Anne Sütüyle Doysun

Doğumdan sonra mümkünse ilk otuz dakika içinde bebek emzirilmelidir. Her iki göğüs için sıralı emzirilmeli, emzirme öncesi ve sonrası memeler ve özellikle meme uçları daha steril olması için karbonatlı su ile dezenfekte edilmelidir.

Doğumdan maksimum altı, yedi gün sonra memedeki damarlar genişleyerek, memede hassasiyet oluşumuna neden olur. Memede biriken süt ile birlikte daha da artan ağrılarınızı azaltmak için bebeğinizi sık aralıklarla emzirebilir gerektiğinde elektrikli göğüs pompası ile sütünüzü boşaltabilirsiniz.

Elektrikli göğüs pompası ile sağdığınız süt ile bebeğiniz anne sütünden mahrum kalmayacak, sağlıkla büyüyecektir. Annelerin deyişiyle; bebekler yer anneleri onlardan önce doyar. Bu nedenle hazır mama, devam sütü seçeneğinden önce mutlaka anne sütü diyoruz. Ayrıca biliyor musunuz? Sağılan sütün buzdolabında saklama süresi “3” gün, dondurucuda "3" aydır. Bu da demek oluyor ki; bebeğiniz acıkmasa da her zaman anne sütünüz bulunacaktır.

Çalışan bir anneyseniz, sıklıkla emziremiyorsanız çantanızda bile taşıyabileceğiniz gogus pompasi sayesinde hem bebeğinizi doyuracak hem de göğüslerinizi rahatlatırken aklınız evde olmayacak.

Etiketler: anne sütü
Mayıs 10, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
importScripts('https://sw.revotas.com/trc/api/service-worker.js');
Çerez Kullanımı

Sitemizi ziyaret ederek, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullandığımız çerezlere izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız