Silikon Biberon Emziği ile Kauçuk Biberon Emziği Arasındaki Fark Nedir?

Silikon ve Kauçuk Biberon Emzik Arasındaki Fark Nedir?

Kauçuk doğal bir maddedir ve daha çabuk eskir. Güneş ışığına direkt maruz kalması durumunda eskime süreci hızlanır; bu nedenle muhafaza etme konusunda daha hassas davranılmalıdır. Ancak, kauçuk emziğin eskime belirtileri, emziğin değiştirilme zamanının geldiğini gösterdiğinden bir avantaj olarak görülebilir. Kauçuk biberon emziği birçok ebeveyn tarafından tercih edilir, çünkü daha yumuşak ve daha esnek oluşundan dolayı bebeğin alışmasını kolaylaştırır; aynı zamanda ısırmaya karşı daha dayanıklıdır. Eğer bebeğiniz kauçuk emziği tadından dolayı reddediyorsa, silikon emziği tercih edebilirsiniz.

Silikon yapay bir maddedir; sıcaklık ve UV ışınları gibi dış etkenlerden dolayı renk değişimi görülebilir. Bu renk değişimi genelde hafif bir sararma olarak gözükür; ancak bu durum hijyen ile sağlık açısından bir tehdit oluşturmaz ve emziğin kullanımını olumsuz etkilemez.

Temizlik nedenlerinden dolayı silikon veya kauçuk her tür biberon emziği ya da emzik mutlaka 1-2 ay sonra; ısırık ile çatlak izleri belirginleşiyorsa daha önce değiştirilmelidir. Silikon veya kauçuk emzik ve biberon emziği seçimi kişisel bir karardır ve bu kararı bebeğiniz deneyerek verecektir.

Etiketler: emzik
Eylül 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
importScripts('https://sw.revotas.com/trc/api/service-worker.js');
Çerez Kullanımı

Sitemizi ziyaret ederek, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullandığımız çerezlere izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız