Silikon ve Kauçuk Emzik

Silikon ve Kauçuk Emzik Nedir?

KAUÇUK EMZİKLER Kauçuk doğal bir maddedir. Daha yumuşak ve daha esnek olup; ısırmaya karşı daha dayanıklıdır. Tüm kauçuk ürünlerin doğal bir kauçuk kokusu vardır ve tüm kauçuk ürünler alerjik etki gösterebilir. NUK kauçuk emziklerin içerisindeki alerjen etkenler test edilmiştir ve ölçülebilir bir risk ihtimali bulunmamıştır. Herhangi bir kauçuk ürün kullanımından sonra bebekte alerjik belirti görülüyorsa, mutlaka bir doktor ile görüşülmelidir.

SİLİKON EMZİKLER Silikon yapay bir maddedir; sıcaklık ve UV ışınları gibi dış etkenlerden dolayı renk değişimi görülebilir. Bu durum hijyen ile sağlık açısından bir tehdit oluşturmaz ve emziğin kullanımını olumsuz etkilemez. Kokusuz olduğu için kauçuk kokusundan hoşlanmayan bebekler tarafından tercih edilir. Sağlıklı kullanım için, silikon ve kauçuk her tür emzik mutlaka 1 ya da 2 ay sonra; veya ısırık ile çatlak izleri gözle görülüyorsa daha önce değiştirilmelidir.

Etiketler: emzik
Eylül 03, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
importScripts('https://sw.revotas.com/trc/api/service-worker.js');
Çerez Kullanımı

Sitemizi ziyaret ederek, sizlere daha iyi hizmet verebilmek için kullandığımız çerezlere izin vermektesiniz. Detaylı bilgi için tıklayınız